Beeldbank

Heb je nog ergens foto's liggen die van cultuurhistorisch belang zijn voor Blerick, Hout-Blerick of de Boekend? Wij willen ze niet hebben, maar graag inscannen en opnemen in onze beeldbank. Uiteraard vermelden we (indien bekend) de bron, en zoeken we naar het verhaal achter de foto.

Deze collectie is verkregen door o.a. eigen vervaardiging en schenkingen van particulieren of instellingen en is met de grootst mogelijk zorg gedigitaliseerd, beschreven en gepresenteerd.

Heemkundekring Blariacum heeft in redelijkheid getracht alle maatregelen te treffen om geen inbreuk te doen op het auteurs- of beeldrecht van individuele fotografen, bedrijven of instellingen en bestaande rechten te respecteren. Als Heemkundekring Blariacum abusievelijk het auteursrecht of andere rechten heeft geschonden, wordt u verzocht ons via het formulier genaamd Mogelijke inbreuk rechten te informeren. Onder het kopje InformatieMeer info is dit formulier te openen vanuit elke beeldbank pagina.

Het getoonde beeldmateriaal mag niet zonder toestemming van Heemkundekring Blariacum worden gebruikt voor commerciële toepassingen.

Als vereniging vinden wij het belangrijk om de historie van Blariacum te behouden voor het nageslacht. Sinds het midden van de 19e eeuw zorgt de uitvinding van de fotografie ervoor dat geïnteresseerden ook visueel aan hun trekken komen.

Kweekschool / rond 1910
 
  • beeldbank/start.txt
  • Laatst gewijzigd: 2024/07/22 23:00
  • (Externe bewerking)
  •  |  Gerealiseerd met Haima logo