Vereniging Bestuur


Op dit moment is het bestuur hard bezig om alle aspecten van de vereniging van de grond te krijgen.

Het bestuur bestaat uit de volgende leden:


bestuur@heemkundekringblariacum.nl

Joep Dückers (Voorzitter/Penningmeester)
voorzitter@heemkundekringblariacum.nl
penningmeester@heemkundekringblariacum.nl
Joep D�ckers


Geboren op 29 februari 1940 in Blerick als zoon van Handré Dückers die een brood-Banketzaak runde in de Wieënstraat en later in de Pepijnstraat. Studeerde aan de Kweekschool Maria Regina. Na anderhalf jaar verliet hij het onderwijs en ging werken als consulent bij de Jonge Middenstand in Limburg. Studeerde economie en keerde later weer in het beroepsonderwijs terug bij het MBO-college in Venlo.

Blerick is zijn passie. Is bezig met familiegeschiedenisonderzoek en is mede initiatiefnemer van de Heemkundekring "Blariacum".
Ron Beijaard (Secretaris)
secretaris@heemkundekringblariacum.nl
Ron Beijaard


Ron Beijaard geboren in 1955. Na de technische opleiding op diverse ontwikkelingsafdelingen gewerkt, daarna 15 jaar een technische groothandel gehad. Altijd al bezig geweest met cartografie.
  

 Chrit Klerken
Chrit Klerken


Geboren in 1938 in de Boekend; woont sinds 1964 in Blerick. Was leraar natuurkunde en Engels aan de Mulo/Mavo Maria Regina bij de Zusters van de Laan; later fuseerde deze school met het Blariacum College.

Houdt zich vanaf 1975 bezig met de geschiedenis van families uit Blerick en omgeving. Was van 1980 tot de opheffing in 2015 lid van de Historische Werkgroep Blerick. Is vanaf 1993 stadsgids in Venlo en Blerick.
Maikel van Vugt (Webbeheerder)
webbeheerder@heemkundekringblariacum.nl
Maikel van Vugt


Geboren op 30 augustus 1986 in Blerick. Studeerde Mechatronica aan de Fontys Hogeschool Venlo. Ging werken als Software Engineer, om vervolgens na drie jaar carrière switch te maken naar Hardware Engineer.

Zit sinds jaar en dag bij scouting, op zesjarige leeftijd begonnen bij Scouting Maximiliaan Kolbe, waar hij in 2004 leiding werd. En sinds 2010 zit hij bij Scouting St. Lambertus Blerick. Is bezig met stamboomonderzoek, daarnaast heeft hij ook fotograferen als hobby.