Terug naar overzicht


Succesvolle 1ste boekpresentatie ‘Kôm heej vetkedee’

Geplaatst op 10-12-2016
Geplaatst door titven

In een goed gevulde Zalzershaof vond 7 december de eerste boekpresentatie plaats van de Heemkundekring Blariacum. De ruim 50 bezoekers werden ontvangen met koffie en vlaai, en welkom geheten door Chrit Klerken. Hij legde nog eens het bestaansrecht uit, en aan welke projecten er gewerkt wordt. Marijke Titulaer vertelde hoe zij aan de wieg mocht staan bij het tot stand komen van de eerste publicatie. Met een speciaal geschreven gedicht declameerde schrijver Jan Titulaer wat de lezers konden verwachten van ‘Kôm heej vetkedee’.

Daarna werd het eerste exemplaar uitgereikt aan Annet Schreurs, zij gaf de aanzet tot het schrijven van dit boek met haar verhalen onder ’t pseudoniem Zus van Net. Tenslotte dankte Chrit Klerken de aanwezigen, en ging de verkoop van start. Met de opbrengst van het boek worden onze lopende projecten ondersteund.

Het boek ‘Kôm heej vetkedee’ is te verkrijgen voor 10 euro bij de Bruna, Kloosterstraat in Blerick, en bij Koops, Klaasstraat in Venlo. We rekenen erop dat de eigen leden de verkoop van ons eerste boek stimuleren. Boeken zijn ook te bestellen via het bestuur.

 

Blerick, 7 december 2016